ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η KrX Aesthetics αποτελεί την νουμέρο 1 κορεάτικη εταιρεία στον τομέα της ομορφιάς και της αισθητικής, δημιουργώντας θεραπείες καμπίνας εξιδεικευμένες και εξιδανικευμένες στην καταπολέμηση της ακμής, των δυσχρωμιών και υπερμελαγχρώσεων όπως και ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην αντιγήρανση.

 

Ιδρύθηκε το 2016 και είναι θυγατρική της Dermhub Laboratories που εδρεύει στην Σιγκαπούρη.

 

Όραμα κα φιλοσοφία της KrΧ Aesthetics που διέπει και όλο το επιστημονικό προσωπικό της, είναι η ομαδική συνεργασία και οι νέες τεχνολογίες και φόρμουλες να οδηγήσουν στη γέννησή ποιοτικών προϊόντων που με την σειρά τους θα προσφέρουν απλόχερα στους ανθρώπους την πιο όμορφη και υγιή επιδερμίδα που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν!

 

Η KrX Aesthetics έρχεται μέσα από την ολοένα και αυξανόμενη σειρά των προϊόντων της, να μας αποδείξει πως μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι ουτοπία ούτε ιδανικό για τους λίγους.

 

Συμμεριζόμενοι το όραμα της KrX Aesthetics για ολοένα και περισσότερα χαμόγελα, νιώθοντας το αμέριστο αίσθημα ευθύνης για κάθε επαγγελματία προχωρήσαμε σε αυτή την συνεργασία και δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε επαγγελματικές και ποιοτικές θεραπείες που θα έχουν ως μοναδικό στόχο την υγεία της επιδερμίδας.